Borta bra...

...men hemma bäst.
Nyligen hemkommen, blöt som en dränkt katt efter att ha gjort ett sent kvällsbesök i hästhagen. Regnar gör det som bara "sjuttsiken".
 
Det var i alla fall en stackare som satt och väntade på mig när jag kom hem. Ja inte Kenneth förstås, han är på fisketur, utan katten Nemo som tyckte att det sannerligen var på tiden att någon kom hem. Det är ju tur att Kenneth har egna fritidsintressen och inte sitter hemma och väntar på mig ;-)
 
Jag kan i alla fall inte säga annat än att jag haft en toppenhelg. Först var jag på Bergsåkerstravet på lördagen, sedan satte jag mig på Y-bussen och åkte upp till Umeå, där Fia tävlade. Hon hade en kanonhelg med en seger i MA och en andraplacering i MB.
 
Dessutom fick jag se Amo. Han ser förnöjd ut med sin nya ryttare och de har haft en mycket bra start på sin tävlingssäsong. Tre tävlingshelger, ingen utan placering och kval till MsvB på de första två försöken. Jättekul! Fast lite gråten i halsen hade jag när jag klappade om Amo i boxen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE