Amo reserverad

Började dagen med ett förmiddagsridpass tillsammans med Fia och Upan. Jobbade lösgjordhet, böjning och på att få så ett rejält tryck på väg framåt. Mycket arbete på böjda spår idag. Ganska jobbigt men kändes rätt så fin, mycket bättre än härom dagen då jag tyckte att det kändes lite glappt.
Har fått en intresserad, och intressant, köpare till Amo så i morgon blir det att boka veterinärbesiktning. Oj, hjälp, gråt och bra känslor om vartannat! Känns bra att nån som red honom så trevligt vill köpa honom. Han får et säkert jättebra och hon kan ha massor av kul med honom. Samtidigt känns det jättesorgligt. Men som sagt -besiktning återstår. Även om han varit väldigt frisk så vet man aldrig säkert förrän det är klart.



Åkte sedan ut till Brunne och tittade på fölis, såå underbart! Mockade och klappade lite på de andra med förstås. Rutger har gjort sig illa i hagen och är jättehalt, så han har fått komma hem från betet och står i sjukhage. Får boka klinikbesök för honom i morgon och hoppas att det inte är något allvarligt.
Veckan som kommer är fullkomligt fullspäckad! Undrar hur jag ska hinna med allt? Håll er friska kusar!

Avslutade dagen med två träningar på HRK. Båda ekipagen gjorde att bra arbete och hästarna såg riktigt fina ut. Själv har jag äntligen fått min röstförstärkare så nu slipper jag skrika. Skönt, speciellt som rösten ännu inte är riktigt som den ska efter förkylningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE