Juni 18, 2012

Började dagen i Brunne med mockning, rykt av Rutger som fortfarande står i sjukhage och lite pyssel med Cloé och Eivor. Conny är jätteavundsjuk över att allt ljus inte är på honom så han fick förstås en rejäl dos klappar först. Får sedan lösa det så att jag avgränsar en liten yta i hagen där jag stänger in mig med sto och föl så jag kan pyssla i lugn och ro. Conny och Tyra hänger längtansfullt utanför avspärrningen.



Sedan var det Amos tur. Han hade blivit rejält biten av broms i natt. Hoppas bulorna går ner tills besiktningen i morgon... Han hade uppvaktning av sin fanclub i hagen, dottern i huset upptäcker så snart man kör in på vägen :)

Mot programträning på HRK och en av mina elever på sin nyinköpta häst. Jag tror och hoppas att hon kommer att få fantastiskt mycket roligt med den. Första start kommer snart.

Efter lunch var det kurs med Mittnätverket. Denna gång höll vi till på Vårsta. Två gästföreläsare fick vi lyssna på och sedan avslutades kvällen med ostprovning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE