Juni 21, 2012

Under torsdagen åkte Amo Mak till sin nya ägare. Det kändes konstigt att lasta honom på lastbilen och se dem åka iväg. Han har ändå varit hos mig i över 10 år. Jag önskar verkligen att han får det bra hos sin nya ägarinna och att hon får lika mycket kul med honom som jag haft.


Lite bilder från betet. Amo, Upan och Silver med Amo´s fanclub utanför staketet :)

På eftermiddagen fick Rutger en sko och sula på sin hov. Bölden har gett med sig och det ser fint ut, så nu får han äntligen gå ut på betet med de andra.



Ett litet skutt var allt han bjöd på när befrielsen från sjukhagen var ett faktum.




Kommentarer
Postat av: Anna

Tack :) Idag har han fått gå ut på bete igen och han tyckte det var väldigt härligt! Hittills har det gått bra, han är så snäll och har varit ganska pigg och glad! Så jag hoppas att han ska trivas hos mig :)

2012-06-23 @ 17:30:26
URL: http://dressyranna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE