Liten katt på promenad

Började morgonen med ett tidigt ridpass. Hade det inte varit för Mias tidiga morgonvanor så hade jag inte promenerat med hästen till ridskolan kl 06.30 ;) men nu var det bara att hänga på. Jag red igenom MsvA programmet två gånger. Första gången var jag inte riktigt nöjd då jag inte tycker att jag fick tillräckligt med tryck bakifrån. Andra gången gick det bättre.
På vägen hem så envisades katten Lillan med att följa med nästan hela vägen tillbaka till stallet. Pjoskig som jag är så vill jag inte ha henne på "fel" sida om vägen, så när allt var klart i stallet och jag åkte bort till ridskolan för att ha lektion så fick jag lov att ta en promenad och hämta tillbaka henne. Vore gräsligt om hon blev överkörd.
   En liten katt på promenad...

Efter en lektion for jag iväg till Timrå för jobb. Hade räknat med att vara kvar till strax innan 19, men det gick undan som bara hejsan med arbetet idag. Var klar innan kl 18 (och har inget kvar att göra på fredag...) Undrar om det är smart att jobba snabbt som en iller när man debiterar per timme? :D Får nog skaffa mig fler uppdrag...

Det innebar i alla fall att jag hann till ridskolan för att hjälpa dem med byggnad av dressyrbanan. Avslutade sedan kvällen med en lektion för Fia. Hoppas Upan ser sån ut i helgen :)

I morgon är det jobb i sekretariatet på ponnytävlingarna som gäller. Hoppas på skapligt väder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE