Äntligen sol!

Jajamän, morgonpigga elever har jag! Startade i manegen vid kl 07 då Marillo och fina Copper var på hugget! Hann med ytterligare en rolig lektion på förmiddagen, pysslade om Conny och åkte sen ut till Brunne.
 
Äntligen vackert väder så man slapp blöta pälsar. Tog en rejäl stund med borsten på alla tre hästarna ( Cloé, Rutger och Eivor ) som tycktes njuta av solen och den extra klihjälpen.
 
 
Eivor är lustig, hon promenerar efter när man slutar pyssla med henne och liksom talar om att man nog inte är riktigt klar :-)
 
På eftermiddagen var jag in på stan och gjorde lite nyttigheter som bankbesök. Jag har varit väldigt kritisk till min bank ( tycker de numera är rent av kundovänliga, inte individerna på kontoret, utan organisationen och upplägget ) och har planerat att byta bank under november. Men idag blev jag väl mottagen och omhändertagen, så jag ska ge dem en chans till. Hoppas bankcheferna har vett att uppskatta sin fina personal! Problemet att man inte kommer att kunna sätta in kontanter vill de dock inte lösa åt mig. Jag skriver vill -inte kan, då jag anser att det är viljan som saknas ;-)
 
Var sedan och köpte mig lite fler annonser. Inget fel på kundorienteringen där inte! Hoppas på att ännu fler i Härnösand ska känna igen loggan och mig:
 
 
Kvällens lektioner fick vi lov att flytta till helgen pga halka och avsaknad av broddar. Trist att utomhussäsongen är över, det är så mycket enklare när det går att vara på utebanorna.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE