Ledig lördag

Idag har jag varit ledig, detta innebär dock allt annat än sysslolös som vanligt ;-)
 
Började morgonen med att åka ut till Brunne och släppa ut två av Annas hästar, mocka, mata Cloé och Eivor, klappa på Rutger och förstås gosa lite med katterna som var väldigt intresserade av mina förehavanden. Den svarta satte sig så högt den kunde och kollade hela tiden vad jag hade för mig. Den grå var mer konkret "hjälpsam" och försökte klättra upp i famnen medan jag mockade :D
 
Åkte hem och åt frukost innan jag sedan för till Stallet i Specksta. Fia var redan på plats så vi gjorde iordning och begav oss mot ridhuset i regnet och blåsten. Jag med Silver. Conny fick komma in i stallet och torka till lite medan vi var borta.
 
Mia har knorrat lite på att Silver inte kännts så bra i galoppen som hon önskat, så i dag blev det nästan uteslutande galopparbete. Jag gjorde massor av fattningar trav-galopp-trav-galopp och kunde konstatera att han i varje övergång neråt ville bli lite i obalans framåt/nedåt. Detta blev dock allt bättre när jag bara travade några steg och nästan direkt bad om en ny fattning. Till slut fick jag ett läge i vänster galopp som nog är det bästa jag haft på Silver.
Upan såg fin ut -idag med :-)
 
 
Pysslade lite med Conny innan jag for vidare till Stall Nilsson. Här försökte jag få med Kenneth på en fika på stan, men jag var för sent ute för det :( Han hade redan fikat med en kompis, så jag återgick till hästarna och tog Putte en sväng till ridhuset. Helst hade jag ridit ute eftersom han är mindre spänd på utebanan, men i det skräpväder som var fick jag krypa in under tak.
 
Kom hem lagom till att laga middag. Gjorde fläskkotletter i stekgryta, potatismos med äpple och persilja, kantarellsås och pressgurka till. Det blev riktigt gott.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hihi jag tyckte det stog pussgurka! :)

2012-10-06 @ 20:55:01
URL: http://sofiawestin.blogg.se
Postat av: Anonym

Hihi jag tyckte det stog pussgurka! :)

Svar: Det hade varit nåt det :D
ingridnystrom.blogg.se

2012-10-06 @ 20:55:08
URL: http://sofiawestin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE