Hem från betet

Nu är det slut på sommaren. Idag har jag kört hästarna hem från betet till lösdriften.
 
 Tyra & Rutger hör att vi kommer.
Jag blir lika imponerad av mina härliga hästar varje gång. Lastar och kör själv såväl treåring som sto med föl. Det är bara att öppna luckan och be dem gå in, respektive ut ur, trailern.
 
Cloé tyckte att lilla Eivor skulle passas lite i nya hagen, medan Eivor själv var av annan åsikt ;) Cloé sjasade först bort unghästarna och parkerade sig emellan, men gav snart upp eftersom lillan vimsade iväg bort till de andra hela tiden. De har gått ihop tidigare i sommar så de är ju inte helt obekanta med varandra.
 
Tittade på Uppdrag granskning i kväll, om bloggar och reklam. Jag har för längesedan slutat läsa bloggar som bara skriver om prylar de skaffar hela tiden. Det är urtrist, oavsett det är smygreklam eller inte! Nu kommer jag väl att bli ännu mer kinkig...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE