Min vän Amo har gått ur tiden

 
 
Min vän, gentleman och tidigare tävlingskamrat Amo Mak (-95 e: Amoroso u: Farina e: Furioso II) betar nu på de evigt gröna ängarna.
Hans ägare var tvungen att ta beslutet att låta honom somna in pga ett tillstånd som påverkade hans balanssinne. Mycket tråkigt och jag känner verkligen för Anna som gett honom ett så bra sista hem. Han hade inte kunnat hamna mer rätt än hos henne och det är jag mycket glad över. Jag hade verkligen önskat att de fått fortsätta sin framgångsrika tävlingskarriär tillsammans ett par säsonger till.
 
 
Bild från början av karriären
Jul i Stall Nilsson
 
 
Anna med Amo fö ca 1 1/2 år sedan, Södra Umeå.
 

Kommentarer
Postat av: Lizette

Å nej vad tråkigt! Tyvärr är det ju sånna beslut vi djurägare måste ta, men som sagt jätte tråkigt för dig och för Anna.

2013-12-16 @ 06:27:02
URL: http://lizettepadellaro.blogg.se
Postat av: Ingela Gyllenhammar

Men fy vad tråkigt, ståtliga killen! Men även de finaste änglarna måste åka och lämna oss med de finaste minnen

2013-12-23 @ 00:43:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE