Lack och bling




Nu sitter jag på tåget på väg norrut igen. Jag har haft fem härliga dagar i Stockholm. Är otroligt rid- och tävlingssugen, så det är lite frustrerande att komma hem till vilande hästar.

Det sista jag gjorde innan vi lämnade SIHS i går var att köpa ett fint träns till unghästarna inför kommande tävlingar. Jag har velat fram och tillbaka i tränsfrågan ända sedan i våras så Mia och Fia var nog både lättade och förvånade när jag äntligen kom till skott. Nu är det bara att hoppas på att vi kommer ut något på tävling såsmåningom.


Blingpannband och lack till snygga grabbarna :)

Jag känner igen min fars beteende i mig själv när det gäller köpbeslut, omständig nåt så in i... Det är t.o.m så att jag blir irriterad på mig själv. Men när jag väl bestämt mig går det undan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE