Resdags för Eivor och Rutger

I går kväll fick Rutger och Eivor komma in från lösdriften och tillbringa natten i stall. Jag passade på att pyssla lite extra och frisera Rutger en aning, den lilla man han har. Lustigt, Conny har man som värsta ponnyn och Rutger har en riktigt tunn man. Den blir lätt att underhålla inför flätning :-) Cloé har lite mittemellan man, så skillnaden lär komma från pappornas sida.
 
Lite utegångsfår är det allt över dem, men man kan nog inte vänta sig annat av norrlandshästar som gått ute hela vintern :-)
 
   
 
Idag har de bägge åkt söderöver med Jacobsson & Olssons hästtransport. Eivor till Västerås och ny ägare och Rutger till Mattias i skåne för inridning. Jag trodde jag skulle gråta när Eivor for, men det kom för några dagar sen i hagen när hon var som gosigast, idag gick det bra...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE