Uppsittning

Startade dagen som vanligt i manegen och tittade på när Mattias och Essen red. Det är verkligen inspirerande att se häst efter häst komma in och göra sina pass. Så många fina hästar och så kul att få se allt från unghästar till de på GP nivå .Här kan man verkligen se alla lägen hur det ser ut på väg till nästa nivå. Mia red ett pass på Silver och det ser riktigt roligt ut. De jobbar vidare på kvickheten i fötterna och svaret för hjälperna samt bygga styrka. De börjar få allt bättre kläm på piruettjobbet. Just nu är det nästan så att det är galoppen som är enklast och det är bra för det har alltid varit där de tappat lite i programmen tidigare.
 
Rutger har nästan börjat begripa det här med longering. Nu springer han flera varv emellanåt innan han tycker det är dags att stanna eller försöka vända. När han springer fint så kan man se att han rör sig ganska lätt och han har precis som storebror lite knäaktion. Idag satt Mattias upp och skrittade för första gången. Rutger såg nöjd ut med det, mycket trevligare än att kubba runt runt sa han...
 
Världen är så stor, så stor, Rutger Rutger liten... syns knappt i sin stora box :-)
 
I morgon blir det inte ridning förrän på kvällen, så då ska vi först ut på lite kundbesök.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE