Programträningar

Under söndagen var jag i stallet på morgonen. Släppte ut, fodrade, red Conny och mockade hage. Hann också ha tre lektioner, varav två programträningar. Det märks att tävlingssäsongen börjar ta fart, och jag är evigt tacksam att det nu går att vara på utebanan. Det gör att möjligheterna att lägga in träningar ökar dramatiskt jämfört med att behöva ta hänsyn till lediga tider i den fullbokade manegen.
 
Startade dagen i stallet även på måndagen. Efter att ha släppt ut och fodrat tog jag med mig Cloe till ridbanan och red ett lätt pass. Kände på lite öppna och förvänd galopp. Med tanke på att madamen är 23 år och har varit mammaledig de senaste fem, så är jag förvånad över hur pass ridbart det är.
 
Nu har hon också tagit sig i hullet, så hon t.o.m är lite tjock. Som jag kämpade med att fodra henne förra säsongen! Ett tag fick hon så mycket tillskottsfoder per dag att jag trodde jag skulle ruinera mig. Nu får hon en skopa kraftfoder förutom silaget, och håller sig jätterund på det :-)
 
 
 
Resten av dagen blev det jobb i Timrå, jobbade undanlite för bra så jag får se om det blir att åka dit igen på fredag, som planen var eller om det får vänta tills nästa vecka. Kanske man skulle göra som "vanligt folk" och ta ut en klämdag istället för att tycka att röda dagar kommer i vägen för jobb ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE