Grattis till 100-åringen!

Började morgonen hos Conny i stallet. Han mår bra efter operationen, men tycker att det är pest att behöva stå på box. Han är snäll när man pysslar om honom men piper, drar tänderna i gallret och studsar med rumpan så gott det går. Jag kan inte påstå att jag längtar efter att börja skritta honom vid hand... Jag hann också med att ha en programträning innan det var dags att åka till teatern och Röda Korsets jubileum.
 
Strax innan vi slog upp portarna kl 12 såg det ut såhär:
 
Kafferserveringen med gott hembakt fika var ett av dragplåstren sedan fanns såväl loppis som sygruppens alster, lotterier, utställning, tipsrunda och förstås det stora dragplåstret:
En av de Vita Bussarna!
Ända från Malmö hade denna klenod transporterats. Bussen är faktiskt fortfarande i kördugligt skick. Informatörerna hade en strid ström av intresserade besökare att ta hand om under dagen, ca 500 personer passade på att se bussen. Naturligtvis var jag en av dem. Fantastiskt att få se något som man läste om på historielektionerna i skolan!

Många har räddats på britsar som dessa.
 
Och många mil har modiga chaufförer suttit i förarsätet.
 
  
Fikabrödet gick inte av för hackor!
 
 Gott om folk på plats, Härnösands Spelmansgille underhöll.
 
 Efter en lyckad dag var det sedan dags för lite skötsel av hästarna. Idag blev det ingen ridning utan istället en god middag med älgfilé, pressad potatis och lite gott rött vin.
 
I morgon ska bilen få vinterdäck på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE