Strömsholm

Började morgonen på ridbanan med att titta på Mia och Silver. Silver är helt ok igen och har joggat igång. Skönt! Sedan försökte jag vara lite effektiv: åkte till Conny och ryktade, for och tog ut pengar, åkte hem, duschade och slängde i lite hårfärg i kalufsen, tvättade en maskin, deklarerade åt en förening och packade matsäck.

Strax innan kl 11 kom Mia och hämtade upp mig och så satte vi kurs mot Strömsholm. Vi kom fram så att vi hann se lite hästar tränas på dressyrbanan innan hungern drev oss mot Markan för en bit mat. Under kvällen har vi installerat oss i stugan och hunnit med att gå en promenad i den fina naturen härute. Vi bor på ett ställe som heter Björnö stug- och aktivitetscenter i Västerås.





Energiknippet Mia var tvungen att sprattla lite extra efter vägen.

I morgon ska vi vara på plats för att se unghästarna som är först ut med start kl 8.30.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE