Soptunnerally, pyspunka och miniclinic

I Härnösand har vi sedan en kort tid tillbaka sopsortering vilket innebär att vi har två spotunnor som töms olika veckor. Ionsdags morse hade vi ställt fram fel soptunna, vilket jag upptäckte när jag hör sopbilen och inser att det jag hör är ljudet av glas... Jistanes! Fel tunna! Inte vill jag ha matresterna liggandes ytterligare i två veckor i värmen! Fort i skorna, ut på gården, sliter tag i soptunnan och springer ut med den på vägen. Phu! Det är tur man bor på landet så det inte är så många som ser en... Galen tant jagar spobil med soptunna... :-D
 
I torsdags kväll var jag och lyssnade på Karin Sandins föreläsning "Pyspunka"
Pyspunka i korthet =det sipprar ut energi någonstans även om du hela tiden fyller på.
Karin bjuder på många klokheter och inte så krångliga lösningar.
Inge pyspunka här inte :-)
I fredags kväll hade ridskolan en teori/miniclinic med Mia och Silver. Jag bestämde mig för att gå och lyssna och fick bidra med en del. Riktigt roligt!
Bilden är från Lag-Sm och fotograf är Stina Olofsson.
Mia och Silver till höger.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE