Ingen ridning för Rutger

Ja självklart blev ju Rutger halt efter skoningen. Hovslagaren hade inte mycket mån att fästa skon i eftersom den var trasig efter tappskon. Misstanken att hoven kunde bli öm visade sig tyvärr vara riktig.

Istället för igångsättning och lite rolig ridning har nu hovis varit på besök igen så får vi hoppas att problemet löser sig. Annars blir det plastning på kliniken.

Planen var att Anna skulle debutera hoppning i slutet av månaden men det får nu skjutas upp ett tag och Rutger får fortsätta slappa i hagen.




I helgen var det Stadsfest -och vi stannade hemma. Verkar som om vi var tämligen ensamma om det :-) Jag hade träning i Hammarstrand under dagen och när jag kom hem spöregnade det så vi struntade helt sonika i att gå och tittade på en film istället.


Sommaren är kort, det mesta regnar bort...

I söndags åkte vi och handlade lite lister till köket. Äntligen! Allt sånt där småfix som inte behövs för funktionen har en tendens att dra ut på tiden. Jag skulle väl kunna vara mer intresserad av hemmet... 😉

På väg hem fick vi stanna och hjälpa till att fånga in ett gäng unghästar på äventyr utanför staketet. Tur att de var på väg i "rätt" riktning. Från E4 och inte tvärtom.
Trots att de springer på vägen har, märkligt nog, inte alla bilister förstånd nog att stanna.


Nu på rätt sida av staketet...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE