Ingen risk för leda

Beklagar att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen igen. Det beror i alla fall inte på att jag haft långtråkigt :-D
Jag har fortsatt att jobba extra på ridskolan utöver mina vanliga uppdrag och tiden går så fort så fort... Det här är sista veckan med såhär mycket jobb i alla fall. Från och med nästa vecka har jag bara måndag- och torsdagkvällarna på ridis igen. Då blir det ett ryck med boksluten.
Förra torsdagen var jag på hälsokontroll på vårdcentralen. Alla prover jag tagit såg bra ut så nu vet jag att jag är lika frisk som jag känner mig ;-)
Detta är ett kort jag fick en födelsedag, gillar det skarpt!
I helgen har jag ridit och haft träningar. Rutger har varit lite spänd tycker jag. Han jobbar på snällt, men jag har inte fått till den riktigt avspända känslan. Vänster galopp börjar kännas rätt så bra med jämnare flyt. Höger är svårare, där vill han bli mer "av och på".
Jag måste bara visa vilket fint paket jag fick i lördags. Innehållet gick heller inte av för hackor, men kolla asken! Här har man lagt ner både själ och hjärta!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur går det med Conny?

2015-03-03 @ 20:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE