Hem och vända


Rutger fick börja söndagsmorgonen med en promenad och lite gräs. Han har inte riktigt fattat grejen ännu med bete när matte hänger med i ett snöre. Han äter litegrann men har nog inte förstått att han kan stå kvar och fortsätta äta, utan efter några tuggor knatar han iväg.

Tittade sedan på Ellen och Favola som fick revansch från gårdagens ritt då de hamnade första utanför placering. Fina!


Söndagens start i MsvC:2 slutade även den med en tredjeplats på dryga 66%. Rutger sköter sig fantastiskt väl, även om han blir lite för mycket "på". När han byggt ännu mer styrka bak och orkar (och har tålamod nog) att vänta och bära istället för att skovla iväg blir det nog riktigt bra.


På väg hem fick jag biltrubbel. Plötsligt började bilen tjuta illa nåt så bedrövligt. Jag var tvungen att stanna på en liten ficka utmed E4 och kunde konstatera att ena hjulet var stekhett. Efter telefonkonsultation med snälla svärfar där vi konstaterade att ett bromsok (...?) kärvade  fick jag vänta tills värmen gett sig och sedan fortsätta färden. Resterande gick utan ytterligare missöden och jag kunde lämna av Rutger i Brunne hos Anna Dufvenberg där han ska få tillbringa veckan med lite kul hoppning.


Rutger åter i sin "barnkammare..." Undrar hur väl en häst känner igen sig?

Var tvungen att titta på gårdens senaste tillskott:


Jag hann inte mycket mer än hem och vända.
Packade upp och packade väskan igen.
I morse tog jag bilen och åkte jag iväg upp till Piteå och Noliamässan för jobb med Sveland försäkringar. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE