Sexårskval och ponnydressyr

Även idag har vi varit parkerade på dressyrläktaren och tittat på  sexårskval och ponnydressyr. 

Ett gäng fina sexåringar gick vidare till torsdagens final. Det blev inga jättestora överraskningar jämfört med vad man kunde se av träningen på banan i går kväll men en tjusig häst föll på "målsnöret" genom att ekipaget missade rejält bla i ett byte. Noterar att några välridna hästar som inte var så spektakulära gick vidare. Trevligt att se att god ridning och utbildning också kan räcka en bra bit. 

Ponnyekipagen var fina och överraskande nog vann B-ponnyekipaget som kom in på ett wildcard. Men det var riktigt tajt i klassen.
Prisutdelningen fick vi dock bara se rumporna av då de stod vända mot den läktare som var nästintill folktom...

Hann med att kolla in i Galleriet under dagen. Det fanns riktigt fina alster på plats. Sigrid Westerholm från Sundsvall, som ställer ut har jag redan köpt ett fint konstverk av. 
www.sigridwesterholm.com

Hade jag haft den riktigt stora börsen hade Mia Jonshagen en underbar stor oljemålning som gärna fått pryda väggen på mitt nya kontor...

Den här gillade jag också:
Extra kul var ju namnet... kolla!

Ett par timmar efter jag fotat köpte en bekant från Sundsvall den. Det tycker jag var ett lite festligt sammanträffande.

Naturligtvis avslutade vi dagen med att titta på morgondagens ekipage som tränade på banan.

Ingen shopping idag, men jag har provat ett par snygga svarta ridstövlar som jag överväger att köpa. Jag skulle verkligen behöva ett par nya, snygga tävlingsstövlar.

Det finns en nackdel med att vara här: jag blir så himla ridsugen. Önskar att jag kunde ta med mig Rutger... Men han har det nog bra i sin hage.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE