En himla rolig helg!

Lördag förmiddag lastade jag Rutger själv och åkte till Sundsvalls Fältrittklubb igen. Mia och Romeo hade övernattat, så de car redan på plats. Jag hann titta lite på dem på framridningen innan det var dags för mig att lasta ur och rida fram.
 
Rutger var mindre laddad och mer avslappnad på framridningen än under fredagen. I programmet var han också mer avspänd. Vi hade några småmissar, men överlag en ganska bra känsla. Som jag trodde passade MsvC:1 oss bättre än LättA. Här fick vi skolorna, som jag tycker hjälper till att få ett bättre läge. Det blir också bättre flyt i förvända galoppen när den är en längre sträcka. Enkla bytena sitter rätt säkert på träning och var heller inte något problem i programmet, trots lite mer tryck än under ett vanligt träningspass.
 
Jag var jättenöjd med min fina häst när jag kon ut från banan och ännu gladare när jag hörde på procenten att domaren också gillade det hon såg. Slutresultatet 68.4 % räckte slutligen till en femteplacering i det 31 ekipage starka startfältet. Jag är så glad och lycklig över min häst som sköter sig så fantastiskt bra!
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=_AlA8P8ECDo
 
Eftersom vi startade relativt tidigt i klassen fick han lång väntan i trailern, 3 timmar, innan klassen var klar. Han stod som ett ljus hela tiden, helt underbart.
 
Lycklig var han när vi väl kom hem och han blev utsläppt på betet igen tillsammans med Poppe. 
 
Idag fick Rutger stanna hemma, men jag har varit med och coachat Mia. De red St Georges på bra procent och kom fyra. Så fina att se på! 
 
Som grädde på moset fick jag i kväll fina bilder från vår ritt. Tack snälla Emma Larsson som fotade!
 
 
 
 
Titta jag flyger... här kan man se att det är lite påskjut från min hästs rygg i ökningen ... 😂 Jag bjuder på den ( Och ska snarast införskaffa en sadel som ligger optimalt 😆) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE