Domarutbildning och rotande i det förflutna

Oj, vad en vecka går fort!

Jag har haft träningar alla dagar utom tisdag den här veckan. I tisdags var jag istället med en elev till en annan och tittade på häst för ett eventuellt fodervärdsavtal. 

För närvarande har jag också en hel del jobb på redovisningsbyrån. Alla momsdeklarationer är nu i alla fall inlämnade inför måndagens deadline. De sista underlagen fick jag in under fredagen och dem gjorde jag klara innan jag satte mig i bilen för färd söderut.

Under lördagen har jag varit på dressyrdomarkurs på Segersta. Som vanligt bra och intressant. Fina hästar fick vi se förstås. Det är toppen att ryttarna glatt ställer upp och låter en hel hög dressyrdomare titta på dem.

Stannade i Sandviken hos mina föräldrar både på väg ner och på väg hem, så nu har vi tittat på Mello. Rätt låt vann... 

Jag har också roat mig med att leta lite i fotoarkiven. Fick en utmaning att lägga ut ett par gamla bilder, så det var bara att börja rota i lådorna.

Lillsyrran och jag 1971 ( klänningen är lika kort som strumporna är långa ... ) 


Liten Ingrid försöker ringa till pappa som var bortrest.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE