Fredagsmys

Började morgonen med ett tidigt ridpass tillsammans med Mia. Idag jobbade jag mest galopp. Tempoväxlingar, öppna, svaga slutor, förvänd sluta och förvänd galopp. Jag försöker att göra lite mer förändringar även i den förvända galoppen för att få ännu mer att spela på. Ibland stampar han till lite och jag känner att han funderar över om det kommer ett byte. Börjar bli frestande att testa, men jag ska hålla mig till planen och låta bli tills tävlingssäsongen är över...

Var hemma igen vid nio och hann bokföra lite. Med krånglande internet blev det tyvärr mindre än planerat.

Efter lunch hade jag sedan en kul träning på arenan. Så härligt med elever som både är ambitiösa intresserade av mina tankar runt häst, träning och tävling.

I kväll har jag fredagsmys i stallet. Jag vikarierar på arenan då den ordinarie personalen åker ner på clinicen med Carl Hester. Eftersom distriktet kör basutbildningen i morgon blir jag hemma.


Bilden är från förra helgens tävling, då var vi i Sundsvall och red MsvC:1. 
Tack Mia för bild och hjälp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE