Ledig helg

Rutger och Romeo har det bra på betet. Vi trodde att det skulle räcka dryga två veckor, men jag tror vi kan dubbla tiden utan att det går någon nöd på dem. Romeo har fått lite klädsam sundhet, men  "SportRutger" är ett minne blott. Nu ser han mer ut som "BallongRutger".






Jag gör mitt bästa för att hålla igång honom mellan tappskorna...två skor lyckades han tappa på två veckor sedan han kommit hem från Mattias. Nu har han i alla fall fått nya skor runt om, så jag hoppas de sitter ett tag.

Jag har inte gjort några byten alls, utan bara fokuserat på att hitta ett grundläge som jag är nöjd med. Idag fick jag hjälp från backen av Mia. Bra med ögon på sig, känner att jag ska be om det lite oftare nu när Romeo vilar och vi inte rider tillsammans. 

Såhär peppad såg han ut innan dagens träningspass 😂

Jag fick en oplanerad ledig helg denna vecka eftersom Hippologum avbokade domare. Synd när arrangörerna inte får fulla startfält.


Jag fick rensa rabatterna hemma istället för att döma dressyr. ( Gissa vilket jag föredrar 😉)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE