Tog 80-talet inte slut?

I går var det säsongsstart för dressyren. Jag åkte med Mia till Timrå där hon startade en MsvA. 

Av mina elever på plats fick både Moa och Ellen rosetter med sig hem denna dag. Grattis till fina ritter!

Nu dröjer det över en månad innan nästa tävling, men kul att det börjar dra igång igen. Jag tror det blir en bra säsong. 

Eftersom tävlingarna var på nära håll hann jag även med lite annat under lördagen.
Det är minsann inte varje helg man går ut. På krogen alltså...
  
Är fascinerad över att det inte är mer som förändrats. Hade kunnat vara vilket ställe som helst, på vilken ort som helst som jag tidigare bott i. Funderade på om jag skulle känna mig helt malplacerad...eller som hemma 😂 

I går kväll åkte alltså jag och Kenneth till Kramfors och lyssnade på Naked. Musiken är klart 80-talsinspirerad. Publiken, den var nog till stor del också 80-talsinspirerad... Lite mer rynkor och lite mindre hår bara. ( Själv hade jag ju värsta pudelfrillan när det begav sig. ) 


Rätt mycket publik var det.
Tyvärr är väl inte trång krogmiljö den allra bästa för den här typen av musik. Ljudet hade lite i övrigt att önska. Men de var duktiga att spela. Förhoppningsvis kommer det något tillfälle att lyssna på dem på utomhusscen framöver.

Här bjussar jag på en pudelfrilla:


Tittat in hos

I går kväll var jag med Mittnätverket Vendela hos Gudrun Lindberg som driver Processpartner i Häggdånger utanför Härnösand.


Programmet "Titta in hos" är nätverkets programpunkt där medlemmarna bjuder in till sina företag. Mycket intressant att få veta ännu mer om vad våra medlemmar gör i sina företag. 

Trevligt var det också. Gudrun bjöd på goda soppor och hembakt bröd.


Nu på morgonen har jag varit på Hästsportarenan och finslipat med Mia och Romeo inför säsongens första start i morgon. Det ser bra ut.


Snabbfrukost i caféet innan nästa träning ute i Svedje.


Hästlös

De senaste två veckorna har jag haft mycket jobb. Nästan väl bra. Då blir bloggen bortprioriterad...


Förra veckan hann jag i alla fall klämma in en kurs, sitsoptimering, på Örnsköldsviksortens Ryttarklubb. Passade samtidigt på att ha träning.


Idag har jag åter varit i Örnsköldsvik och haft träning. Fick sitta upp på två hästar och trimma lite. Kul att känna att det hela tiden går framåt och känns bättre och bättre. 


Eftersom Rutger fortfarande är hos Mattias och jag ännu inte varit ner börjar jag dessutom bli alltmer ridsugen...

I helgen är det start på tävlingssäsongen häruppe. Timrå är först ut. Denna gång är jag bara med som coach och har flera ekipage till start.


Hoppas att samtliga får en trevlig helg.


Tårtkalas

I fredags fyllde jag år. Inget jämnt eller så, men det har ändå blivit en del firande i helgen. 


Gick ut hårt efter lunch på fredagen med tårta hos en kund. På fredagskvällen kom Mia, Fia och Micke förbi med fina blommor och naturligtvis åt vi tårta.

I går, lördag, var delar av släkten hit och det är klart att vi åt tårta. 😃

Jag hade planerat en helledig helg, men i morse åkte jag ändå ut till Hästsportarenan och hjälpte Mia. Jag har nog lite ridabstinens...


Rutger har det bra hos Mattias. Jag pratade med honom i fredags och bytena går bättre nu än förra gången han var hos honom. Mattias tyckte att Rutger blivit såväl starkare, mer rakriktad och mognare. Han får rida vidare lite till innan jag själv åker ner för ridning.


Nu finns litegrann tårta kvar av nr 3... så Kenneth och jag får väl "offra" oss och fira idag också 😉


Vill passa på att visa en av mina fina orchideer som jag fick beröm för igår ( inte illa från en som jobbat som florist...)

Denna fick jag på min 50-årsdag och den har i princip blommat sedan dess: 


Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE