Patrik Kittel dressage tour

Eftersom Rutger inte är hemma är det lite dåligt med ridning just nu. Jag hinner med desto mer jobb istället...


Förra onsdagen var jag neråt landet och provred en häst. Den var fin men tyvärr passade den inte riktigt mig, så jag fortsätter hålla korpgluggarna öppna. Kanske dyker det upp nåt såsmåningom.

Den här veckan har jag i alla fall fått rida Mias fina Romeo en dag. Jag är verkligen förtjust i honom! Så himla trevlig och rolig att rida. Nu var det ganska längesedan jag satt på honom och det var kul att känna skillnaden. Mia är noggrann med grundarbetet och han har blivit både starkare, mjukare och kvickare. Tack snälla Mia för att jag får leka lite med honom ibland! 

I dag har jag varit i Umeå. Först föreläsningar med Svenska Ridsportförbundet och SAAB och sedan clinic med Patrik Kittel. 
Härligt att få fylla på med inspiration!


Rutger på äventyr

I går skickade jag iväg Rutger ner till Mattias i skåne.


Jag hoppas att han ska kunna hjälpa mig att få bytena mer ridbara. Jag har inte tränat några byten alls utan bara gjort förberedande arbete. Ska bli spännande att se om det gör någon skillnad.

Själv kommer jag att åka ner såsmåningom, men när det blir får avgöras lite av hur utvecklingen blir.

Mia och jag har haft vår årliga tävlingsplanering, så nu har vi en preliminär tävlingstermin. Svårigheten är att våra hästar går klasser på så olika nivå, men en del tävlingsplatser har tack och lov ett brett spann på klasserna.


Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE