Dressyrdomeri

Nu har det varit dåligt med uppdateringar igen...


Rutger har jobbat tre pass med Anna, byte över bom.  Det går lite bättre för varje gång. Det som är bra är att han klarar att göra bytena på detta sätt utan att bli mer och mer upphetsad.

Jag har så smått börjat testa lite byten när jag rider dressyr. Det är fortfarande svårt, men  i lilla manegen är det lättare, så jag får lov att gå in där  och  rida med jämna mellanrum.

I lördags var jag först med en elev och provred ponny, sedan dömde jag Ångermanlands Fjordhästförenings klubbmästerskap. Inte så många deltagare, men goda prestationer av alla deltagarna.

Fotot är taget vid ett annat tillfälle.


På söndagen var jag i Söderhamn och dömde klasser från LättB till MsvB. I LättB var det ett par riktigt fina yngre hästar som startade. Lovande för framtiden 😃


På kvällen red jag ett pass på Rutger i ridhuset. Motivationen borde varit på topp, men jag är så dunderförkyld så jag kände mig mest trött och slut. Rutger jobbade dock på bra i skolorna.


Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE