Jubileumsgala

Igår var det dags för Mittsvenska Ridsportförbundets Jubileumsgala. Jag åkte upp mitt på dagen för att kunna hjälpa till med förberedelserna.
 
Hedersuppdrag som tillföll bland annat mig och kanslisten. Sopning av läktare inför clinicen.
 
Det var redan full fart på Dannero när jag kom dit, i och med att ridinstruktörerna och hopptränarna hade en hoppkurs för Jens Fredricsson. Mellan kl 16-19 var det clinic med Jens. Tyvärr hann jag inte se något då jag var fullt sysselsatt med dekorationer och annat praktiskt, men de jag pratade med som såg tyckte att det var bra...
 
 
Instruktörer, tränare, ryttare och en ocn annan tomte i väntan på clinic med Jens.
 
På kvällen var det så dags för galamiddag med trerätters, tal, utdelning av förtjänstmedaljer och lite underhållning. Kring midnatt begav jag mig hemöver igen, ganska nöjd med dagen.
 
Filmvisning
 
På onsdag förmiddag flyger vi till Stockholm. Jag längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE