Blåsväder

Skulle nog inte ha skrivit om någon storm i senaste inlägget... Verkar som om jag retat någon för hujeda mig vad det har blåst i natt och i dag. En av silageringarna till hästarna hade blåst till skogs . Tänkte när jag såg meddelandet om det på anslagstavlan i stallet att det nog var bäst att leta rätt på den och dra hem ringen eftersom stallägaren jobbade. Inte så kul att hålla på med sådant i mörkret.
 
Jag hittade den ganska snart i lerbäcken nere i sänkan och trodde att det skulle vara en enkel match att rulla hem den. Den är ju inte särskilt tung. Vad jag inte tänkte på är att den är ganska mjuk -och stor... Den betedde sig lite som jello när jag försökte rulla den uppför slänten, vek sig och dallrade hit och dit. Jag får vara glad att ingen smygfilmade mig :D När jag till slut lyckades baxa den upp över kanten och Conny fick syn på schabraket, fick han spel i sin lilla sjukhage. Det märks att han inte rör på sig.
 
Ser inte så brant ut på bild.

Ringen på plats, förhoppningsvis tillräckligt förankrad med stenar.
 
Åkte sedan till Rutger och Cloe och pysslade lite. Rutger har fått påbörja sin vintervila så det är lite trist att inte få rida något. Medan hästarna smaskade kraftfoder passade jag på att ta premiärfika i nya sadelkammaren/fikarummet.
 
 I kväll har jag jobbat på en presentaion som jag skall göra i början av december. För första gången någonsin ska jag använda mig av powerpoint. Jag har fobier att tekniken inte ska fungera...
På tal om blåsväder är den stora snackisen i media här kommunchefens fynd-köp av en fastighet. Inte bra publicitet... Men jag kan inte påstå att jag blir förvånad.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE