Jag ska "bara"

Onsdag kväll hade jag lektioner på ridskolan. Lika roligt som vanligt. Första gruppen jobbade med skolor och den andra med förvänd galopp. Ambitiösa elever som verkligen vill :)

Torsdagen bestod av bokföringsjobb och ännu mer bokföringsjobb. Efter lunch tog jag ett break och red en kortis på Rutger. Han sköter sig utmärkt men just nu funderar jag på om vintervilan ska tidigareläggas två veckor eller ej. Det känns som om han är lite trött i kroppen. Han ligger också en hel del, så förmodligen är han i en växtfas.

Planen var att gå på Friskis och Svettis på kvällen men jag fastnade i jobb och glömde bort tiden. Oops! Det är inte första gången det händer... Jag tror jag är lite som Alfons Åberg: " Jag ska bara". Nästa gång ska jag ställa alarmet.

Nu hann jag istället starta matlagningen innan Kenneth kom hem. Det hade fallit 2 cm snö i Örnsköldsvik så tåget var försenat. Förvånad någon? ? Hur kan man köpa Italienska tåg som inte funkar i kyla -till Norrland?

Nu har jag startat fredagen på bästa sätt med en bra träning på HRK. Har också hunnit det årliga besöket hos gyn. för att kolla om de nedre regionerna fortfarande är med ; ) Tydligen är det inte helt solklart när det är dags att sluta med p-pillren, så än så länge får de hänga med. Vore inte så lyckat att bli gravid. Använda barnvagnen som rullator, typ...

Sitter nu med förmiddagsfika på stans billigaste (? ) fik, Trädgårn innan jag drar igång med bokföring igen.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE