Ungdomarna håller ställningarna

Kul läsning för alla SRK:are, Härnösandare och en hel del andra. Kolla ryttarrankingen i åldersgruppen födda 1990: Issa, Mia och Fia håller ställningarna! :)
 
http://tdb.ridsport.se/rider_rankings?age_end=23&age_start=23&discipline_id=1&districts%5B%5D=1&time_span_end=2013-12-31&time_span_start=2013-01-01
 
I helgen åker jag med på årets sista tävling i Högbo. Sedan blir det vila och vinterträning för att befästa lite rörelser inför kommande säsong.
 
Fina Rutger fick jobba lite idag med, annars rider jag sällan två dagar på raken, men i morgon hinner jag inte så då fick det bli så den här gången. Efter att ha varit jätteduktig igår blev han idag rädd för sitt eget bajs. Hästar är ju som dom är, haha. Jätteläskigt när det ångade av högen. Med lite övertalning gick han till slut förbi och efter några varv hade han glömt att det var farligt.
 
 Snyggingen himself! Foto Laila Berglund
 
Cloe har tydligen varit på dåligt humör...Hon har sparkat två rejäla hål i väggen, man ser precis hovavtrycken. Skräptant att ha sönder det nya fina stallet!
 
  Stallet innan Cloe gick lös på det...
 
I kväll jobbar jag på HRK och har lektioner. Jag skall få ha onsdagkvällarna resten av denna termin. Det ser jag fram emot. :)

Kommentarer
Postat av: Maria Andersson

Vilken fin bild på en vacker häst😊👍

Svar: Tack!
ingridnystrom.blogg.se

2013-11-19 @ 21:15:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE