Hur tänkte ni nu, SvRsf?

Idag har jag tillbringat dagen på ponnytävlingar i hoppning. Jag hade fått uppdraget att vara tävlingsledare på Härnösands Ridklubb. Det blev en riktigt trevlig dag. Det vanliga är att jag i allra högsta grad är involverad i förberedelserna, så icke denna gång. I förrgår checkade jag av att allt var under kontroll och sen var det bara att infinna sig i morse. Allt som kunde planeras i förväg flöt på bra, att vi sedan fick börja morgonen med att hinka vatten från framridningen efter nattens regnande kunde ingen lastas för. I går kväll var ju banorna fina.

I kväll när jag kom hem öppnade jag tidningen Häst och Ryttare från Svenska Ridsportförbundet. Ut föll ett reklammateriel från "Penny Girl" och jag blev både ledsen och upprörd. Här kämpar klubbarna för att få bort "tjejstämpeln" på ridsporten och så möts vi av detta. Ett material som vänder sig bara till tjejer. Inte en grabb så långt ögat kan nå. Bara rosa fluff och gulligull. Jag vill nästan kräkas! Undrar hur SvRsf tänkte nu? Man behöver väl inte ta in all reklam bara för att man får betalt? Annonser som motverkar föreningens verksamhet och strävan borde i mina ögon inte publiceras.


Jag har skickat mina synpunkter till Häst och Ryttare, hoppas fler reagerar så att de drunknar i protester.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE