Hagkaos

Hej! Rutger här igen!

I morse fick jag gå bort till ridhuset. Matte och Mia har en stående tid för träning på söndagmorgnarna. Det är för att de ska kunna titta på varandras fina hästar förstås...

Jag jobbade på duktigt, både matte och Mia var nöjda med hur jag satt över mina bakben idag. När matte så skulle göra första bytet visade jag var skåpet ska stå. Jag gick rakt, bytte fint och satt kvar över bakbenen.
Mia sa att det var det bästa hon sett mig göra, och hon brukar vara petnoga 😃 

Sen ringde Annie från huset vid stallet och sa att alla hästarna sprang i samma hage. Det är ju inte meningen förstås... 
Matte fick lite snabbt ta av mig sadel och träns och bege sig ut i hagen för att reda ut kaoset. 
Ylving
Ludde och Ylving ville umgås, men Ra tyckte det var en urdålig idé och stod emellan för att hålla dem isär. Både Ludde och Ylving var så svettiga att det rök om dem. 
Ra

Matte var lite less på alla stolpar som var trasiga eller lösa. Tydligen är det besvärligt att slå ner dem på vintern.
Själv är jag mest besviken att jag missade partajet. Det brukar ju annars vara jag som är den påhittiga i gänget.

Hälsningar Rutger 
- the party animal.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en häst- och kattälskande ekonom som har studerat vid Högskolan i Gävle och Uppsala Universitet. Efter många år som ridskolechef i småland och Härnösand arbetar jag nu med bokföring samt dressyrträning och utbildning av ryttare. Jag har ridit upp till svår dressyr och är dressyrdomare på MsvB-nivå. På fritiden har jag också en mindre hobbyuppfödning av dressyrhästar.
Bloggdesign: SODRESSAGE.SE